11 Eylül 2018 Salı

Bolu Kıbrıscık Dağ Evleri

Kıbrıscık Dağ Evleri- Bolu

Bolu Kıbrıscık Dağ Evleri Köroğlu Dağları’nın eteklerinde, Bolu Kıbrıscık Belediyesi tarafından yaptırılan, 60 kişinin konaklayabileceği dağ evleri; 1200 metre rakımda, bol oksijenli, temiz atmosferi ile solunum yolları ve romatizmal hastalıklara deva olan ardıç ve çam ağaçlarının arasında  doğal bir konaklama merkezi ve alanıdır. 



Bolu Kıbrıscık Köroğlu Dağ Evleri; soğuk ve sıcak su ile bir evde bulunması gerekli tüm malzeme, araç ve gereçlerle donanımlı bir haldedir.

Bolu Kıbrıscık Dağ Evleri Ücretler;


Daha fazla bilgiye Kıbrıscık Belediyesi web sitesinden ulaşabilirsiniz. 


Foroğraflar Bloğumuza aittir. 


Kıbrıscık Dağ Evleri Ulaşım:

Kıbrıscık'a hem Beypazarı hemde bolu Merkez üzerinden ulaşabilirsiniz. Beypazarı’na geldikten sonra,  İnözü Vadisi’nin ve ilçe sınırımızda ise Karagöl Tabiat Parkı’nı çam ormanlarını ve Karagöl’ün görerek 50 km ve yaklaşık 50 dakikalık yolculuktan sonra Kıbrıscık’a ulaşabileceklerdir.

İstanbul yönünden gelenler ise; Bolu’ya geldikten sonra, doğa harikası Gölcük’ten, çam ormanlarının ve yaylaların içinden geçerek 60 km ve 60 dakikalık bir yolculuktan yaptıktan sonra Kıbrıscık'a ulaşabileceklerdir.



















h

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba sizinle nasıl iletişime geçebiliriz

Kıbrıscık

Kıbrıscık ismi 1960'lı yılları anlatan Hatırla Sevgili adlı dizide de geçmiştir. Dizide Ahmet, aşık olduğu Yasemin'i unutmak için Kıbrıscık'a Kaymakam vekili olarak gitmiş ve uzun bir süre burada kalmıştır.